Cursus Gellac/Biab

Gepubliceerd op 22 februari 2022 om 12:07

Op 19-02-2022 een cursus gevolgd bij Anique, zij is gecertificeerd nagelstyliste en traint zichzelf ook geregeld door cursussen te blijven volgen. Ik heb een cursus gevolgd in het zetten van Gellac op de natuurlijke nagels, in het opbouwen van een nagel met rubberbase en met BIAB (Builder in a Bottle).

Allebei de producten hebben voordelen. 
Rubberbase is verstevigend en wat flexibeler, als u hele flexibele nagels heeft is rubberbase geschikt voor u. Dit omdat mocht u uw nagels stoten de nagel mee kun buigen en de lak minder snel kapot gaat. 
BIAB, Builder in a Bottle, dit is een verstevigend product en zorgt voor sterkte nagels. Dit is het meest gebruikte product. 

De cursus was een 1 op 1 cursus met een model. Dit zorgde voor een fijne leerzame dag. Ik heb stap voor stap de behandeling doorlopen en hierbij tips en uitleg gekregen. 
Al met al erg leuke leerzame cursus geweest. Ik volg deze cursussen om mijzelf te blijven verbeteren en bij te blijven leren. Dit zodat ik nog mooiere en strakke resultaten kan bereiken met betrekking tot het lakken van de nagels. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.